Na Křemelce se utkají tým Slavie z roku 2007 s týmem osobností Petra Jandy

Ve Strakonicích se v sobotu uskuteční charitativní zápas pro malého Jakoubka, syna Petra Jandy, dvojnásobného mistra ligy se Slavií, stříbrného medailisty z MS hráčů do 20 let v Kanadě a mládežnického trenéra FC Písek.

Na léčbu malého Jakoubka (psali jsme zde) přispěli nejen slávisté, ale i ostatní fanoušci už přes 3 miliony korun. Na internetových stránkách projakoubka.cz je zveřejněn celý příběh malého bojovníka spolu s dalšími informacemi o jeho aktuálním zdravotním stavu a o možnostech konkrétní pomoci.

Fotbalový oddíl SK Slavia Praha – Odbor přátel, z.s. s hlavními partnery Městem Strakonice a SK Slavia Praha – fotbal a ve spolupráci s OP SK Slavia Praha – odbočka Strakonice, pořádají celodenní akci na podporu malého Jakoubka. Výtěžek poputuje na jeho konto.

Hlavním tahákem sobotního programu bude exhibiční zápas mezi úspěšným týmem Slavie z roku 2007 a týmem osobností Petra Jandy. Účast přislíbily legendy Vladimír Šmicer, Martin Latka a Luboš Kozel, či stále aktivní hráči Milan Škoda, Marek Suchý, Tomáš Necid, Martin Dostál a Michal Švec, ze zahraničí dorazí Mickael Tavares, Tijani Belaid a Matej Krajčík. Dále se zúčastní slávisté Zdeněk Šenkeřík, David Kalivoda, František Dřížďal, Jaroslav Černý, Pavel Fořt a další.

O poločase hlavního zápasu se uskuteční dražba podepsaných dresů, po skončení zápasu proběhne autogramiáda. Cílem exhibičního zápasu je nejen pobavit diváky, ale především vybrat co nejvyšší částku na podporu léčby malého Jakoubka. Tým Slavie z roku 2007 se dává poprvé dohromady.

Program:

10:30 zápasy výběrů U13 chlapců a dívek mezi okresy Strakonice a Písek

12:00 fotbalové utkání fanoušků OP Slavia Strakonice – Fanklub Sparta Písek

14:00 Janda Team – Slavia Praha 2007