Do Písku přijede lídr ČFL, venku neporažená Admira

Dva po sobě jdoucí zápasy po sobě písečtí fotbalisté zvládli na jedničku, v tabulce zapsali šest bodů. Doma navíc Písek naposledy poznal chuť porážky na konci srpna, kdy podlehl Karlovým Varům. Teď je ovšem nebude čekat nic jednoduchého, na jih Čech přijede první tým tabulky, který venku jen tak neztrácí.

Páteční soupeř píseckých fotbalistů, pražská Admira, se potýká se skvělou formou. Vévodí tabulce ČFL skupiny A o dva body před béčkem Bohemians a až na jedinou výjimku všechna venkovní utkání dokázala vyhrát. „Výsledky Admiry budí respekt a dá se očekávat, že přijede nadstandardně kvalitní třetiligový tým,“ vidí jasně svého soupeře písecký Voráček.

Poslední zápas pražský celek dokázal zvítězit jasně 3:0, když na domácím hřišti porazil Králův Dvůr. O góly se postarali Zahálka, Záruba a Čácha. Největší nebezpečí hrozí z kopaček právě Štěpána Zahálka, který je druhý nejlepší střelec soutěže a na kontě má devět vstřelených branek. Jen o dvě méně si připsal Martin Čácha.

Co se týče Písku, ten vyhrál dvě utkání v řadě a na domácím hřišti v této sezoně svému soupeři podlehl pouze jednou, na tyto výkony budou chtít svěřenci Milana Nouska navázat. „Půjdeme vyhrát, nezažil jsem, abychom do zápasu šli s jinou myšlenkou,“ burcuje své spoluhráče dvougólový střelec ze Sokolova Voráček.

Poslední vzájemný zápas mezi Pískem a Admirou se odehrál na začátku června tohoto roku, utkání skončilo bez branek. Jak to dopadne zítra? Na to se můžete přijít podívat na stadion. Zápas mezi domácím Pískem a hostující Admirou začíná v pátek 28.10. v 17:00. Utkání bude řídit trojice rozhodčích Langmajer – Mičan, Schveinert.

Napsal Václav Kucul, Foto: Jan Škrle

27. 10. 2022
Redakce Redakce