Výběry Jč. KFS U13 a U14 zahájily novou sezónu mezikrajské soutěže včetně hráčů a trenéra FC Písek

V úterý 11.9.2012 byla zahájena nová sezóna mezikrajské soutěže krajských výběrů U13 a U14. Výběry Jč. KFS se střetly s výběry Pražského FS na půdě našeho okresu v Kovářově u Milevska. FC Písek reprezentovalo v každé kategorii 5 hráčů a trenér Josef Šácha.

Jihočeský KFS U13 "A" - Pražský FS U13 "A" 1:8 (pol. 1:3)

branka: Hrachovec Patrik

 

Jihočeský KFS U13 "B" - Pražský FS U13 "B" 5:8 (pol. 2:6)

branky: Kynčl Michal 4, Michalko Tomáš

 

FC Písek v tomto dvojutkání reprezentovali: Volf Jiří, Hrachovec Patrik, Jizba Ladislav, Jiskra Lukáš a Volf Matěj.

 

Jihočeský KFS U14 - Pražský FS U14 4:3 (pol. 4:1)

branky: Lorenc Tomáš 3, Petřík Daniel 

 

FC Písek v tomto utkání reprezentovali: Štiak Jakub, Říha Martin, Staněk Milan, Petřík Daniel a Blažek Filip

 

"KM KFS Jč. kraje se rozhodla pro letošní rok uskutečnit jednotlivá domácí utkání výběrů KFS v malých oddílech za účelem podpory rozvoje fotbalu i v oddílech nižších tříd. Kovářov u Milevska byl vzhledem ke krásnému prostředí (výborné hřiště a nové technické zázemí) ideálním místem nejen polohou, ale i jako odměnou za výbornou práci místních funkcionářů a starosty města Pavla Hrocha.

Jsem velice rád, že se podařilo porazit po dlouhé době vždy velmi silný Pražský výběr složený vždy z hráčů Sparty Praha, Slavia Praha, Bohemians 1905, Viktorie Žižkov a Dukly Praha. Považuji to za velký úspěch a dobře odvedenou práci nás všech (trenérů výběru U14 Mgr. Ivana Nováka, Mgr. Josefa Šáchy, trenérů jednotlivých hráčů v jejich mateřských oddílech a všech, co hráčům pomáhají věnovat se fotbalu)." shrnul Mgr. Tomáš Maruška - profesionální trenér mládeže Jč. KFS.