Halový turnaj přípravek v Písku

V sobotu 9.2.2013 uspořádal FC Písek v obloukové hale v Písku turnaj mladších přípravek ročník 2004. Turnaje se zúčastnily týmy FC Písek, SK Dynamo České Budějovice, 1. FK Příbram, Bohemians 1905 a FC Viktoria Plzeň.Organizátoři připravili pro všechny účastníky vynikající podmínky. Hrálo se na branky 5 x 2 m., což zapříčinilo vysoké výsledky. I proto byl turnaj pro hráče i diváky velmi zajímavý.Hlavním partnerem turnaje byla firma AISIN Písek. Dalšími partnery byla stavební firma Holan s.r.o., velkoobchod s nápoji Holidays s.r.o. a ekologická likvidace nebezpečných odpadů Eco-F a.s. Z vítězství v turnaji se radovali hráči Bohemians 1905.

Výsledky FC Písek U9:

- SK Dynamo České Budějovice 3:8 branky FC Kapinus, Kozák, Vadlejch

- FC Viktoria Plzeň 10:1 branky FC Kačírek 4, Kozák 2, Hrneček 2, Kapinus, Sýs

- 1.FK Příbram 8:1 branky FC Kozák 4, Kačírek 2, Kapinus, Hrneček

- Bohemians 1905 7:9 branky FC Kapihus 2, Hrdlička, Kozák, Pícha, Hrneček, Sýs

Většina zápasů měla vynikající úroveň, kterou přihlížející diváci ocenili častým potleskem. Písečtí mladíci předvedli kvalitní výkon a v některých částech utkání byly k vidění opravdu krásné fotbalové akce.

Turnaj odehráli hráči Mach David, Turek Filip, Kačírek Matouš, Hrdlička Štěpán, Trčka Jakub, Kapinus Jan, Kozák Jakub, Balogh Jiří, Pícha Jan, Hrneček Václav, Vadlejch Mike, Sýs Lukáš, trenéři Houdek Petr, Souhrada Martin, Kozák Martin a vedoucí mužstva Kačírek Pavel

Konečné pořadí turnaje:

1. Bohemians 1905

2. SK Dynamo České Budějovice

3. FC Písek

4. 1.FK Příbram

5. FC Viktoria Plzeň

Nejlepší hráči:

- střelec Liling Ondřej z Bohemians 1905

- hráč Prokop Lukáš z Viktorie Plzeň

- brankař Mrosko Tomáš z Dynama České Budějovice