Muži A - Jiskra Domažlice vs. FC Písek 4:2 (4:0)

V Domažlicích FC Písek nestačil

Na hřišti favorita hosté nastoupili opět se čtyřmi změnami proti poslednímu zápasu,neboť z duvodu zranění jim chyběli Vršecký, Nohýnek, Šťastný, Šimonovský, Polodna, Kalášek, Malý, Zušťák, Basaraba a Macháček.

Sestava Písku:Satrapa - Motejzík (46.Sajtl), Pivoňka, Andrejevič, Kubiš - Mašát, Šlehofer - Zahrádka (46.Holub), Kalivoda, Held - Rosůlek (75.Chytrý).

Branky: 67. Kalivoda, 73. Rosůlek.

Žlutá karta: 87. Satrapa.

Domácí vstoupili do zápasu velice aktivně a přitlačili hosty na jejich polovinu a vypracovávali si jednu šanci za druhou,trefili tyč a dvakrát břevno. Hosté se bránili s vypětím všech sil. Domácí se ujali vedení ve 20.min po kopu z rohu,když se hlavou prosadil Bezděk. Hosté ale mohli z protiútoku vyrovnat,ale Šlehofer Heldovu přihrávku nestačil zpracovat a domácí jeho snahu eliminovali. Pak přišli dvě zlé minuty a domácí navýšili své vedení ve 33. a 34.min na 3:0 brankami Dvořáka.

Ve 34. min centroval Held a Rosůlek z velmi nadějné pozice hlavou minul.

Hosté se snažili nepříznivý stav zkorigovat,ale v 45.min jim unikl Došlý a s přehledem překonal Satrapu 4:0.

Do druhého poločasu hosté nastoupili se snahou se prosadit a upravit skore na přijatelnější.To se jim díky zlepšenému výkonu také podařilo.V 67.min se dostal míč od Helda ke Kalivodovi a ten s přehledem skoroval. Po chvíli opět aktivní hosté donutili domácí k chybě,míč se dostal k Rosůlkovi a ten překonal domácího golmana podruhé.Hosté zvyšovali svoji aktivitu,kopali v posledních patnácti minutách 7 rohů,ale branky již nedosáhli,naopak mohli inkasovat,ale domácím v tom zabránil "žlutým" faulem brankář Satrapa.

Vítězství domácích bylo zasloužené,ale hosté ve druhém poločase přispěli k vyrovnanému pruběhu a měli také několik velmi dobrých příležitostí.

Bohužel absence mnoha hráčů ze základní sestavy se ukázala jako zásadní a klíčová a hosté se na lepší výsledek nezmohli.