Muži A - FK Kolín vs. FC Písek 1:1 (1:0)

Písečtí v Kolíně příjemně překvapili kvalitním výkonem i výsledkem

sestava:

Vršecký - Held, Pivoňka, Šlehofer, Kubiš - Mašát, Nohýnek - Rosůlek (75.Chytrý), Polodna (69.Malý), Šimonovský - Zušťák (87. Basaraba).

branka: 76. Zušťák.

bez žlutých karet

rozhodčí Koval - Tereba, Fišer

Do utkání vstoupili hosté opatrně a snažili se vzdorovat výbornému týmu domácích kvalitní defenzivou a nebezpečnými protiútoky, ale tato taktika vycházela v prvním poločase jen částečně. Domácí výborně a rychle kombinovali a hosté odolávali s obtížemi. Ani v útoku se díky nepřesnostem a nedůrazu nemohli hosté prosadit.

A navíc ve 24.min nezachytili rychlý útok domácích a ti po hezké kombinaci zakončovali Štočkem do prázdné branky.

Do konce 1. poločasu už se lepší domácí neprosadili.

V začátku druhého poločasu se zdálo,že domácí budou pokračovat v náporu, ale hosté brzy překvapivě převzali iniciativu, hráli velmi dobře kombinačně a ve velkém horku byli živější a mnohem iniciativnější než zaskočený tým domácích. Celý druhý poločas hosté diktovali tempo hry a vytvořili si mnohem víc brankových příležitostí než domácí v prvním poločase. Za zmínku stojí příležitosti Nohýnka, Chytrého, Malého a Šimonovského. Nakonec se ujala hlavička Zušťáka po rohu Malého. Do konce zápasu se hrálo prakticky jen před brankou domácích, ale šance se hostům nepodařilo brankově zakončit.

Hosté díky druhému poločasu zanechali v Kolíně velmi dobrý dojem a vysloužili si pochvalu od domácích funkcionářů, trenerů i diváků.