SK Převýšov – FC Písek 1:0 (0:0)

Minimálně na rok poslední utkání na třetiligových trávnících odehráli Písečtí v Převýšově, který v konečné tabulce skončil uprostřed a v roli nováčka se udržel. Jedinou branku utkání s Pískem zaznamenal převýšovský útočník Miroslav Hečko.

Sestava FC Písek: Vršecký – Šlehofer, Pivoňka, Holub, Kubiš – Mašát, Nohýnek – Held (71. Chytrý), Malý (77. Zušťák), Polodna (78. Šimonovský) – Rosůlek.

Žlutá karta: Mašát

Rozhodčí: Šedivý – Tryzna, Kazda

Diváci: 180

Úvod zápasu mezi Převýšovem a Pískem se odehrával ve svižném tempu, avšak bez vážnějších příležitostí. Více ze hry měli domácí, kterým se nedařilo vypracovat si vyloženou šanci. Až ve dvacáté osmé minutě, kdy mířenou střelu k tyči vyslal Špidlen, Vršecký balón vyboxoval a připsal si tak první dobrý zákrok. Písečtí však nemysleli jen na defenzívu a Nohýnek mohl z hranice velkého vápna otevřít skóre, radost mu však překazil domácí brankář. O chvíli později stejný hráč prověřil pozornost brankáře Petra, tentokrát mířil těsně vedle levé tyče. Tři minuty před koncem první půle měl vyloženou šanci Rosůlek, který hlavičkoval prudký centr. Strážce domácí svatyně měl velké štěstí, že míč mířil přímo na něj a jedovku dokázal zkrotit. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Do druhého poločasu se Písku nepodařilo navázat na zvýšenou aktivitu, kterou hodně strašili soupeře a již se nedostávali do tak slibných šancí. Diváci se dočkali jediné branky v zápasu v šedesáté osmé minutě. Vršeckého po první střele zachránila pravá tyč, balón se však odrazil na volného Miroslava Hečka, který na pravé straně nezazmatkoval, počkal si na pohyb brankáře a následně zamířil ke vzdálenější tyči – 1:0. O šest minut později mohl Špidlen překvapit Vršeckého nenápadnou střelou pod horní tyč, hostující gólman vyškrábnul míč těsně nad břevno. Písečtí se s blížícím se závěrem pochopitelně tlačili více do útoku a domácí čekali na možnost protiútoků. Největší možnost na vyrovnání měl v devadesáté minutě Zušťák, jehož střela mířila do levé šibenice, ale píseckému týmu opět překazil radost brankář Petr. FC Písek tak v posledním utkání ČFL vyšel bodově naprázdno, když odjel z Převýšova s těsnou porážkou 1:0.