Muži B - Písecký David Chytrý byl při střelecké chuti, v zápase proti Sedlici vstřelil dva góly

Rezerva Písku nastoupila v sobotu na domácím hřišti k utkání osmého kola krajského přeboru se Sedlicí s cílem zvítězit a získat tři body, které by ji posunuly v tabulce o něco výše. A to se také podařilo, když o své výhře rozhodli domácí již do přestávky.

Písečtí vstoupili do zápasu aktivně a již v 5. min. je poslal Chytrý do vedení, když zachytil malou domů soupeře a poprvé překonal brankáře Kozlíka - 1:0. Vedoucí branka hráče domácího týmu uklidnila a od té doby předváděli pohledný fotbal. Ve 23. min. napřáhl ze 30 metrů Rakovan a krásnou střelou vymetl šibenici sedlické branky - 2:0.

Podobný obraz hry přinesla i druhá polovina utkání. V 60. min. Chytrý svým druhým gólem v tomto duelu pečetil zaslouženou výhru béčka Písku v poměru 3:0.

Trenér píseckého týmu Jaroslav Kostka po utkání řekl:

"S předvedenou hrou mužstva i s výsledkem zápasu jsem spokojen. Po většinu utkání jsme měli více ze hry, dařila se nám kombinace, a potěšující je i fakt, že jsme neinkasovali žádný gól."

FC PÍSEK B - TJ SOKOL SEDLICE 3:0 (2:0)

Branky: 5. a 60. Chytrý, 23. Rakovan.

Rozhodčí: Jaroš - Vychodil, F. Sebera.

Diváků: 70.

Písek B: Liška - P. Novotný (60. Hlavín), Staněk, Pichlík, Zach - M. Novotný, Rakovan, Listopad, Zeman - Pohnán, Chytrý (71. Nousek).

Text a foto: František Bořánek/FC Písek