U 16 - SK Benešov vs. FC Písek 3:1 (1:1)

V 7. kole ČLMD zajíždělo mužstvo Písku na hřiště Benešova. Úvodní desetiminutovka byla ze stran obou mužstev dosti vlažná. V 9. minutě nejprve hostující Němeček vypustil tvrdou střelu z dálky vysoko nad branku domácích a následně hostující Stráský pronikl po pravé straně, ale jeho centr zůstal nezakončen. Od této chvíle hosté přebrali iniciativu a byli lepším mužstvem na hřišti. V 15. minutě hostující Hrala rychle rozehrál volný přímý kop na pravou stranu na Tůmu, jehož oblouček do vápna domácí brankář oslněn sluncem podběhl a Stráský a po něm i Tůma se ocitli v gólové šanci. Oba však hlavou zakončovali nepřesně. V 17. minutě přišla pěkná akce Stráského středem hřiště a jeho nezištnou přihrávku zakončoval Říha technickou střelou přes brankáře domácích na 0 : 1. Ve 24. minutě po akci hostů zakončoval Tůma a po něm i Stráský, avšak obě střely brankář domácích Plocek zneškodnil. Ve 29. minutě ojedinělou šanci domácích zmařil brankář Váverka. Ve 35. minutě přišla černá chvilka hostů, kdy po zbytečné ztrátě míče uprostřed hřiště a rychlém brejku domácích přišlo nešťastné podklouznutí stopera Blažka a následně Kulík tahal za záchranou brzdu čistým vypíchnutím míče ve vápně, které však rozhodčí posoudil jako faul. Z následné penalty se domácí Vilímek nemýlil – 1 : 1. Toto vyrovnání až příliš otřáslo herní pohodou hostů. Těsně před poločasem měli ještě šanci domácí, kdy po rohu hlavičkovali nad bránu. Po přestávce ve 45. minutě si na centr hostujícího Tůmy naběhl Němeček, ale jeho volej směřoval mimo branku. Ve 48. minutě po rohu domácích a závaru před brankou hostů dorážel na 2 : 1 Pazdera. V 58. minutě mířil hostující kapitán Blažek střelou z dálky vysoko nad bránu. V 60. minutě zahrával hostující Dan volný přímý kop do vápna domácích, avšak příliš dlouhý. V 63. minutě po chybě v defenzivě hostů přehodil domácí Zahradníček brankáře Váverku a upravil na 3 : 1. Hra hostů byla v těchto minutách již hodně křečovitá. V 77. minutě zahrával písecký Hrala volný přímý kop ze středu hřiště do vápna domácích, avšak míč nasměroval až do náruče gólmana. O 3 minuty později ten samý hráč zahrál stejný kop již lépe, k odraženému míči se dostal Dan, avšak jeho tvrdou střelu mířící do branky domácí obrana zblokovala. Hosté tak v dobře rozehraném utkání odešli poraženi.

Branky: 35. Vilímek (11), 48. Pazdera, 63. Zahradníček - 17. Říha

ŽK: 77. Zahradníček - 13. Říha, 64. Marek

SKBenešov: Plocek, Zahradníček (78. Starý), Kořínek, Popelka (57. Tůma), Hampl, Kratochvíl, Vilímek, Vondrák, Srb, Blažejovský (70. Horák), Pazdera.

FCPísek: Váverka, Mála, Němeček (49. Dan), Blažek, Hrala, Kulík, Tůma (69. Pinta), Říha, Stráský, Sigmund (41. Petřík), Žurek (53. Marek).

Trenéři: Ptáček Jaroslav, Houdek Radoslav

Vedoucí mužstva: Hrala Zdeněk

Rozhodčí: Duchoň - Březnovský, Mařincová