Muži B - Sokol Sedlice vs. FC Písek B 4:1 (3:1)

První poločas se určitě divákům líbil víc než ten druhý. Nejenom proto, že v něm dali domácí tři góly, ale byl k vidění lepší fotbal. K veliké radosti sedlických fanoušků zase chytil střeleckou formu David Říský. Jeho dva slepené góly ze začátku utkání určily ráz celého průběhu. Na první mu nahrál Václav Šrámek a Řískému stačilo lehce nohou míč nasměrovat do branky Satrapy. Před druhým gólem unikl Sandr, poslal balon za obranu Písku a sedlický střelec zavěsil podruhé, tentokrát placírkou. Třetí gól přidal Klíma a na vítězství bylo zaděláno.

Ale ani hosté nezaostávali a měli několik slibných příležitostí. Jenže jedna ze střel šla těsně vedle Vančátovy svatyně, Pavel Novotný pálil těsně vedle spojnice tyče a břevna, další příležitost, tentokrát Listopada do vinglu, vytáhl Vančát na roh. Staněk poslal míč placírkou balon těsně vedle tyče, takže nakonec uspěl jenom Škulina. Po rohu střílel Listopad, míč se chystal minout Vančatovu branku, ale Škulina bleskurychle zareagoval a nasměroval ho do sítě.

Po přestávce tempo přece jenom polevilo, přesto se domácí radovali ještě jednou. Sandr udělal dva písecké hráče, našel Václava Šrámka, a ten zavěsil do vinglu. Možná to sám ani tak nechtěl, protože mu míč před nohou skočil, ale gól to byl parádní. Výsledek sice vypadá zcela jednoznačně, ale pro hosty je dost krutý. O tolik horší nebyli, jenom se jim nedařilo střelecky.

SOKOL SEDLICE- FC PÍSEKB 4:1 (3:1)

Branky: 7. a 9. David Říský, 31. (11) Klíma, 49. Václav Šrámek – 39. Škulina.

Rozhodčí: Peterka – P. Šafránek, P. Tupý.

ŽK: 1:1 (Klíma – Pavel Novotný).

Diváků: 80.

Sedlice: Vančát – Klíma, Trantina, Čabrádek (70. Šavrda), Obleser – V. Šrámek, Sandr, M. Šrámek, Hornát (84. Chytka) – Mikeš, D. Říský. Trenér Jiří Slabý.

Písek B: Satrapa – P. Novotný, Pichlík, Listopad, Zach – M. Novotný (75. Král), Hlavín, Staněk, Zeman – Škulina (80. Zborník), Markvart (67. Keclík). Trenér Jaroslav Kostka.