U13: V rokycanské síti skončilo 27 gólů!

Pořádnou kanonádu spustil písecký tým v České lize žáků U13. Poslední Rokycany rozdrtil nevídaným skóre. Rovných deset gólů vstřelil Filip André Janoušek. Před nucenou přestávkou si Písek polepšil v tabulce posunem na deváté místo.

Petr Janda, trenér FC Písek U13: „Až na první třetinu, kterou jsme vyhráli pouze 3:2, jsem se zápasem spokojen. Na začátku s námi ještě stačil soupeř držet krok, zodpovědně se vracel a my měli problémy překonat organizovanou obranu soupeře. O první přestávce jsme si k tomu něco řekli, začali jsme víc kombinovat přes strany, a jakmile jsme odskočili o několik gólů, tak bylo jen otázkou, o kolik branek zápas skončí. Jsem rád, že kluci ukázali chuť dávat góly, připsali jsme si třetí výhru v řadě a podle mého názoru bohužel asi i poslední na podzim. Jsem hlavně rád, že kluci si berou naše rady k srdci a je vidět jak výsledkový, tak především herní zlepšení, o což mi v této kategorii především jde.“

FC Rokycany - FC Písek 3:27 (2:8)
Střelci FCP:
Janoušek 10, Baďura, Pták, Opelka 3, Holšan, Hronek, Hovorka 2, Polcar, A. Vršťala.
Sestava FCP: Lis - Holšan, Polcar, Vršťala A. - Hronek, Baďura, Hovorka – Janoušek. Střídali: Opelka, Kasal, Kozák, Vršťala D., Roučka, Pták.

(fcp)

13. 10. 2020
Redakce Redakce