Fotbal, móda a zábava v Písku, to je velké lákadlo

Jan Koller, Tomáš Ujfaluši, Aleš Kotalík, Milan Fukal, Tomáš Poštulka, Jan Zušťák, Tomáš Pešír, Ondřej Prášil, hokejisté HC Motor České Budějovice a mnoho dalších sportovců jsou tvářemi fotbalového utkání, jež bude sehráno v sobotu 1. srpna od 10,00 hodin na hřišti FC Písek v rámci Píseckého víkendu módy 2015, který podporuje nadaci Krása pomoci Miss World 2006 Taťány Kuchařové.

Přední čeští sportovci z různých odvětví se stanou tvářemi fotbalového utkání Celebrity team versus Zušťák team, které se uskuteční v rámci již druhého ročníku Píseckého víkendu módy, jehož partnerem je nadace Taťány Kuchařové. Tato charitativní organizace se zaměřuje na péči o seniory.

Návštěvníci akce se mohou těšit na nevšední fotbalovou podívanou. Na utkání jsou srdečně zvány celé rodiny, pro něž je připraven bohatý doprovodný program se spoustou dovednostních soutěží. Děti určitě neodolají skákacímu hradu a milovníci fotbalu využijí přestávku k získání podpisů známých osobností. Sobotní dopoledne plné fotbalu, celebrit a zážitků si nemůže nechat ujít žádný příznivec tohoto sportu.

„Myslím, že to bude velice podařený zápas. Postaví se proti sobě samí kvalitní hráči, a kdo dorazí, tak se má určitě na co těšit,“ láká na zápas kapitán jednoho z týmů Honza Zušťák.

Organizátorem projektu Písecký víkend módy, jehož součástí bude tento fotbalový svátek, je Agentura Verona. „Móda a sport k sobě neodmyslitelně patří, a proto jsme se rozhodli tato odvětví propojit i při naší největší a produkčně nejnáročnější akci. Věříme, že krásné město Písek ožije ve dnech 31. 7. a 1. 8. nejen módou a designem, ale i sportem a zábavou,“ říká majitelka pořádající agentury Veronika Poláková.

Vstupenku na fotbalový zápas pořídíte za symbolických 50 korun. Přijďte podpořit naše sportovní osobnosti a motivovat je tak k maximálním výkonům. Pro více informací sledujte www.agenturaverona.cz.

Foto: František Bořánek/FC Písek