U 13 - Ligoví žáci Písku jsou favoritem pro nedělní zápasy

V neděli 27. září sehrají svá mistrovská utkání na domácím hřišti ligoví žáci FC Písek U12 a U13. Jejich soupeřem budou družstva Povltavské FA, která jsou v tabulkách obou kategorií na posledním místě. Písečtí jsou před těmito zápasy velkými favority, ale tuto roli musí potvrdit i na hřišti.

V 10.00 hodin začne utkání osmého kola České ligy žáků U13 skupiny A FC Písek - Povltavská FA, které budou řídit rozhodčí Rinth a Landík.

V minulém kole prohrála třináctka Písku v Českých Budějovicích s Dynamem 3:5, v tabulce je desátá, když dosud získala tři body. A v neděli mají hráči Písku velkou příležitost k tomu, aby svoje bodové konto navýšili. Vždyť Povltavská FA podlehla doma pražské Spartě výsledkem 0:45 (!).

V 11.45 hodin má výkop utkání osmého kola České ligy žáků U12 FC Písek - Povltavská FA, které budou rovněž řídit rozhodčí Rinth a Landík.

Před týdnem podlehl Písek týmu Dynama České Budějovice na jeho hřišti v poměru 7:11, Povltavská FA nestačila doma na Spartu, se kterou prohrála 2:25. Písečtí dosud získali šest bodů a v tabulce skupiny A jsou sedmí, soupeř je bez bodového zisku poslední, tedy dvanáctý.

Text a foto: František Bořánek/FC Písek