U 19 - Starší dorostenci Písku jsou při střelecké chuti

Písek: Starší dorostenci Písku U19 sehráli v sobotu 16. ledna odpoledne své druhé přátelské utkání, ve kterém hostili účastníka krajského přeboru mužů, tým Sokola Sedlice. A stejně jako před týdnem proti stejně starému soupeři z Benešova i tentokrát předvedli velmi dobrý výkon a zaslouženě vysoko vyhráli. Písečtí jsou při střelecké chuti, vždyť ve dvou zápasech již nasázeli soupeřům celkem deset gólů. Stínem zápasu je zranění domácího útočníka Tomáše Musila (zlomená klíční kost).

FC PÍSEK U19 - SOKOL SEDLICE 6:2 (3:0)

Branky vítězů: 11. Stoklasa, 12. Musil, 16. Tichava (11), 57. Blažek, 77. Dan, 80. Blažek.

Rozhodčí: Kaštánek.

Diváků: 50.

Sestava Písku: Hulínko (46. Jevčák) - Vojík, Tichava, Hudák (46. Uhlík), Malický - Žurek (46. Dan), Kagui, Divoký, Hanák - Stoklasa, Musil (40. Blažek). Trenér Jan Buchtele.

Asistent trenéra FC Písek Vlastimil Klusoň po zápase řekl:

"V utkání jsme se zaměřili i na taktické věci, a pokud si hráči plnili svoje úkoly, tak soupeře přehrávali. V dobrém světle se představili nejen noví hráči, ale i kluci z týmu U17. Příští sobotu sehrajeme další přátelské utkání opět proti účastníkovi krajského přeboru mužů, týmu Čimelic. A po zápase odcestujeme na kondiční soustředění do Skalné u Chebu. Věřím, že v dalším období se nám budu vyhýbat zranění a další zimní přípravu absolvujeme s co největším počtem hráčů."


Text a foto: František Bořánek/FC Písek