Muži B - Byla to dobrá příprava, chyběly však góly

Písek: Béčko Písku sehrálo s divizním soupeřem vydařenou přípravu, které však chybělo koření fotbalu, a to góly. Domácí nastoupili bez vytáhlého útočníka Pavla Keclíka, který se v týdnu zranil na tréninku. Přesto účastník krajského přeboru sehrál s týmem od Vajgaru velmi dobrou partii, ve které si oba celky vypracovaly několik slibných příležitostí, jenomže střelci se proti dobře chytajícím brankářům neprosadili, a nebo je zradila přesná muška.

Stínem jinak vydařeného utkání bylo nepříjemné zranění domácího záložníka Filipa Rakovana, který již ve 12. minutě odstoupil ze hry a byl nahrazen Luďkem Zborníkem. A tak trenérovi Dušanu Benákovi přibyly další vrásky na čele. V píseckém celku se velmi dobrým výkonem prezentoval brankář Jakub Jevčák.

FC PÍSEK B - FK JINDŘICHŮV HRADEC 1910 0:0

Rozhodčí: Kaštánek.

Diváků: 50.

Písek B: Jevčák - M. Novotný, Rozhoň, Pichlík, Zeman (46. P. Novotný) - Zahrádka, Rakovan (12. Zborník), Listopad, Kočí (46. Pohnán) - Chytrý, Zušťák (46. Štětina).

Jindřichův Hradec: Rešl - Blažek, Beránek, Havlík, T. Šenkýř - Chalupský, Zaal, Koutný, Pěnka - Kučera, Svoboda (střídali M. Šenkýř, Králíček, Votava a Cettl).


Text a foto: František Bořánek/FC Písek