U12: S posledním Rakovníkem nezaváhali

Pro čtvrté vítězství v sezoně si trpělivou hrou dokráčel tým mladších žáků U12, který porazil poslední Rakovník 8:2. Polovinu gólů obstaral Lukáš Luka, který má na svém kontě již 14 branek. Výborně zahrálo celé mužstvo.

Martin Jirsa, trenér FC Písek U12: „Věděl jsem, že nás čeká velmi těžké utkání, a to se také potvrdilo. První třetina skončila 2:2. V celém utkání se objevovala hromada krásných útočných akci, které ale nekončily gólem. A když už akce skončila v domácí brance, zazněl hvizd rozhodčího a gól neplatil. Na hráčích byla vidět po první třetině velká nervozita, ale věřil jsem, že je jen otázkou času, kdy vstřelíme další góly a domácím odskočíme a vítězství nakloníme na svou stranu. A to se nám také podařilo. Dva slepené a rychlé góly ve druhé třetině nám pomohly a z hráčů hned spadla velká nervozita. Třetí třetina už byla vysloveně hra na jednu branku. Určitě chci pochválit tým Rakovníku, který mě mile překvapil svojí bojovností a dohráváním herních situací před naší brankou. Také chci pochválit i naše hráče, kteří se nevzdali a bojovali do posledního hvizdu.“

SK Rakovník – FC Písek 2:8
Střelci FCP:
Luka 4, Červený 2, Staněk, Zušťák.

Sestava FCP: Horba – Handrejch, Červený, Havel, Kothánek, Kozma, Luka, Mohňanský, Slabý, Sochůrek, Staněk - Šimek, Vejmělek, Zušťák, Pokorný.

(fcp)