Připojte se do podpory pro malého Jakoubka

Těžké období prožívá rodina exligového fotbalisty a mládežnického trenéra FC Písek Petra Jandy (34). Jeho dvouletý syn Jakoubek měl v dubnu úraz, poranil si krční míchu a ochrnul.

Malý Jakoubek už je sice s rodinou doma, ale k návratu do běžného života jej čeká ještě dlouhá cesta. „Jedinou možností ke zlepšení jeho stavu je intenzivní rehabilitace, a proto po propuštění z nemocnice sháníme prostředky na cvičení ve specializované dětské neuroklinice. V té by Jakoubek mohl dostat tu nejlepší péči, ale tato rehabilitace je dlouhodobá a tudíž velmi finančně nákladná,“ uvádí Petr Janda.

Pomocnou ruku podal SK Slavia Praha, bývalý klub Petra Jandy, postupně se připojují další subjekty - OFS Písek, Sokol Čížová, FC Písek a další.

Dvojnásobný mistr se Slavií a stříbrný medailista z MS do dvaceti let v Kanadě se se svým příběhem svěřil ve videovzkazu v rámci předsezonní tiskové konference Slavie.

Na webu projakoubka.cz najdete celý Jakoubkův příběh a další informace o jeho aktuálním zdravotním stavu. Na pomoc malému Jakubovi byl zřízen transparentní účet u neziskového sdružení DONOR, kam mohou lidé přispívat na základě svých možností jakoukoliv finanční částkou.

Číslo účtu: 2362424002/5500