Devatenáctka selhala v Rokycanech, tým U17 byl produktivní

Velkým zklamáním skončila jarní premiéra o udržení bojujícího dorostu FC Písek U19. Beznadějně poslední Rokycany získaly první tři body za výhru 4:2. Na místní umělce se naopak dařilo sedmnáctce, která pálila ostrými a Západočechy v sedmigólové kanonádě přestřílela. V příštím kole hostí dorost v tabulce čtvrté béčko Viktorie Plzeň.

Petr Bílý, trenér U19: „První jarní utkání jsme nezvládli jak herně, tak výsledkově. Hrálo se na malé umělce a soupeřovi toto hřiště pomohlo k tomu, že byl všude včas. Hrál s chutí a na hranici faulu. Naší největší bolestí bylo, že jsme se nedokázali přizpůsobit podmínkám daného utkání.“

Rokycany U19 - FCP U19 4:2 (2:1)
Střelci FCP: Kynkor Martin, Bílý.

Sestava: Kubec - Pícha Jan, Carda, Kynkor Michal, Smola (46. Tlapa) - Čibera (28. Baďura), Kynkor Martin, Kašpar, Pícha Václav (67. Kohout) Hadáček – Bílý.


Juraj Kobetič, trenér U17: „V bojovném utkání jsme hráli v I. poločase trpělivě a dařilo se nám i zachytávat včas rozehrávku. Měli jsme vest víc než o branku, protože v druhé půli se nám už v obraně ukázala okénka, které soupeř využil. Měli jsme ale produktivní útok a myslím, že po zásluze těžké utkání vyhráli.“

FC Rokycany U17 – FC Písek U 17 3:4 (0:1)
Střelci FCP: Kohout 2, Klimeš, Kuchař.

Sestava: Jordán - Václavík, Kuchař, Bláha, Pinta (46. Mařík) -Maroušek, Klimeš, Janda, Müller – Kohout (89. Dufek), Novák (90. Král).