Dorostenci přivezli z Benešova dvě výhry

Tom Bílý a Ondřej Velický vstřelili po dvou gólech na hřišti Benešova a výrazně se zasloužili na bodovém importu svých družstev ze středních Čech. Devatenáctka si připsala na konto jubilejní desátou výhru, kterou pečetila v přesilovce, a poskočila v tabulce na čtvrté místo. Sedmnáctka je desátá. V příštím kole hostí dorosty Sokolov.

Petr Bílý (trenér U19): „Těžké utkání z mnoha pohledů. Měli jsme z utkání respekt, už jen z důvodu, že Benešovu mohli nastoupit kluci, kteří nastupují pravidelně v ČFL, protože muži měli volné kolo. Můžeme být rádi, že jsme se mohli konfrontovat s nejlepšími dorostenci Benešova. Utkání určitě ovlivnila situace ze 40. minuty, kdy brankář špatně vyhodnotil situaci a domácí museli do deseti. Do té doby bylo utkání vyrovnané. Myslím si, že ve druhém poločase jsme měli rozhodnout dříve, ale dvě situace jsme řešili buď zbrkle nebo nepřesně. Po vstřelení druhé branky jsme měli utkání pod kontrolou. Navázali jsme na zodpovědný výkon z domácího utkání, což mě určitě těší.“

SK Benešov U19 – FC Písek U19 0:4 (0:1)
Branky: 38. a 82. Bílý, 75. Hadáček, 85. Horník.

Sestava: Kubec - Pícha Jan (79. Carda), Kynkor Michal, Kašpar, Smola - Tlapa, Kynkor Martin, Čibera, Maroušek (65. Kohout, 70. Horník), Hadáček – Bílý.


SK Benešov U17 – FC Písek U17 1:3 (0:2)
Branky: 9. Klimeš, 42. Velický a 87. Velický.

Sestava: Jordán - Václavík, Kuchař, Bláha, Pinta - Velický, Mařík, Klimeš (72. Šimeček), Müller - Janda, Říha (60. Král).