Sokolovu máme co vracet, míní brankář Satrapa

Oplatit Sokolovu porážku z konce srpna, to budou písečtí fotbalisté v zápase proti Sokolovu rozhodně chtít. „Věřím, že do třetice už to doma vyjde,“ říká písecká jednička v brance Jan Satrapa.

Za minulou smolnou porážku v Sokolově mají Jihočeši Sokolovu co vracet. Poslední utkání se hrálo na hraně regulérnosti. Hřiště bylo příliš podmáčené, na hřišti se dělaly louže a jakákoliv kombinace nepřipadala v úvahu.

Navíc v závěru prvního poločasu rozhodčí Paták nařídil po rohovém kopu penaltu, které se divili i domácí příznivci. I proto je v písecké kabině mnohem větší chuť a větší motivace tu nešťastnou prohru Sokolovu vrátit. „Ten podzimní zápas si pamatujeme všichni až moc dobře. Podmáčené hřiště, penalta, kterou mi dodnes nikdo nedokázal normálně zdůvodnit. Takže si myslím, že určitě máme co oplácet,“ říká Satrapa.

Navázat na výhru z Benešova a připsat si další tři body do tabulky a zůstat v top trojce, to je jednoznačný cíl pro písecké fotbalisty. Věřím, že to konečně zlomíme a odměníme jak sebe, tak diváky vstřelenými góly a hlavně třemi body,“ míní písecký gólman.

Zápas FC Písek - FK Baník Sokolov začíná v pátek 8.4. 2022 v 19:00

Napsal Václav Kucul, Foto Jan Škrle