Devatenáctka přivezla bod z Motorletu

Cenný bod z horké půdy pražského Motorletu uhrál dorost U19. Už do přestávky se zrodil konečný výsledek. Na vedoucí gól Cardy odpověděli Pražané už po šesti minutách. Sedmnáctka dorostu podlehla Motorletu 1:4. Už v pátek večer hostí dorostenecká družstva Bohemians.

Petr Bílý, trenér U19: „Věděli jsme jak těžké utkání nás v Praze čeká, protože Motorlet se u nás na podzim prezentoval velmi dobrým výkonem. Bylo vidět, že má mužstvo postavené na dorazovém ročníku a jsme rádi, že narozdíl od domácího utkání jsme se vyrovnali soupeři v silové připravenosti a dynamičnosti. V úvodu utkání jsme si zvykali na travnaté hřiště, což jsme trochu očekávali. Musím říci, že v prvním poločase nám domácí dělali problém nebo spíše my jsme si ho udělali sami, protože jsme pozdě přistupovali k hráčům. V tu dobu nás podržel náš brankář, který musel řešit čtyři těžké situace, ale i my jsme byli nebezpeční, což jsme potvrdili vstřelením vedoucí branky. Do druhého poločasu po domluvě s trenéry jsme změnili spínání presinku a přebírání hráčů ve střední třetině hřiště, což myslím, že nám pomohlo ke zlepšení organizace hry v daném utkání a s daným soupeřem. Protože domácí ve druhém poločase neproměnili samostatný nájezd a nám nebyla uznána branka v poslední minutě pro útočný faul, rozešla se obě mužstva smírně. Tempo utkání bylo na vysoké úrovni a sebralo nám hodně sil, ale stálo to za to.“

Motorlet Praha U19 – FC Písek U19 1:1 (1:1)
Střelci: 41. Wexler - 35. Carda.
Sestava: Kubec - Smola, Carda, Kašpar, Pícha Jan - Maroušek (57. Tlapa), Čibera (64. Kapinus), Kynkor Martin, Horník (81. Šuba), Hadáček – Bílý.


Motorlet Praha U17 – FC Písek U17 4:1 (1:0)
Střelec: 66. Novák.
Sestava: Jordán - Šimeček, Barák, Klimeš, Pinta - Velický, Janda (46. Král), Kuchař (68. Pišna), Malát - Novák, Maroušek (46. Bláha).