Dorost hostí v páteční podvečer první klokany

Ani na Velký pátek nezůstanou písečtí fandové ochuzeni o fotbal. V předehrávce 21. kola České ligy dorostu hostí dorostenci Bohemians Praha. V kategorii U19 půjde o souboj čtvrtého s prvním.

Na svěřence trenéra Petra Bílého čeká jeden z nejkvalitnějších týmů soutěže, který touží po postupu mezi dorosteneckou elitu. „Bohemians vedou tabulku, čeká nás hodně těžký zápas,“ uvědomuje si kormidelník Bílý, jehož tým hrál pod světly na podzim derby s Táborskem.

Klokani drží první místo s jednobodovým odstupem od osmnáctek Dynama a dvoubodovým od Slavie. „Doufám, že obrovskou kvalitu, proti které nastoupíme, vynahradíme bojovností a týmovosti,“ věří Bílý před utkáním, které má výkop v pátek od 19 hodin na hlavním stadionu.

Na pozoru se ale budou mít i Pražané, protože písecká devatenáctka zatím doma ani jednou neprohrála a tuhle skvělou sérii bude chtít potvrdit i v pátečním utkání. Podzimní souboj v Uhříněvsi skončil překvapivou remízou 2:2.

Duel mladších dorostenců U17 začíná v 16:45 hod. a řídí jej také sudí Milan Makovička. Na čarách mu asistují Matěj Cichra a Martin Jevčák.