Dorostenci podlehli Bohemians v obou zápasech

Devatenáctka FC Písek nestačila na lídra České ligy a podlehla Bohemians za umělého osvětlení a před 125 diváky 0:4. Slibně rozehranou partii měl písecký tým U17, který si za dvacet minut vytvořil dvougólový náskok, ale Pražané jej dokázali otočit ve svůj prospěch.

Petr Bílý (trenér U19): „Utkání se nám nepovedlo herně ani výsledkově. Ještě začátek byl podle našich představ, ale šance, které nám Bohemka nabídla, jsme neproměnili. Úvodní gól určil ráz utkání. Ten mě hodně mrzí, protože padl ze standardní situace. Pokud chcete porazit tak kvalitní tým, musí se sejít hodně věcí a všichni hráči musejí podat nadstandardní výkon, což se nám tentokrát nepovedlo. Kluci určitě nic nevypustili a nemůžu jim upřít snahu, ale velká kvalita rozhodla. Musí nás těšit, že soupeře od 70. minuty braly křeče, ale to už bylo utkání rozhodnuté. Děkujeme fanoušků za podporu, protože jich přišlo opravdu dost a budeme rádi, když nás podpoří a pomůžou v dalším domácím utkání.“

FC Písek U19 - Bohemians Praha U19 0:4 (0:2)
Sestava:
Kubec – Smola, Kašpar, Carda, Pícha Jan (82 Šuba) – Hadáček, Kynkor Martin (82. Souhrada) Čibera (56. Kubeš), Horník (53. Kapinus), Maroušek – Bílý.


FC Písek U17 – Bohemians U17 2:3 (2:1)
Branky:
9. Velický, 19. Mařík.

Sestava: Jordán – Václavík (79. Král), Bláha, Barák, Malát (67. Říha) – Velický (67. Šimeček), Janda, Klimeš, Pinta (59. Novák) – Mařík, Kuchař.