Písek doma v páteční podvečer přivítá Hostouň

V předehrávce 22. kola se na jihu Čech představí proti domácímu Písku Hostouň. Půjde o souboj třetího týmu s dvanáctým.

Svěřenci trenéra Milana Nouska si budou chtít v domácím utkání proti týmu ze spodního patra tabulky připsat třetí jarní výhru. Budou tak chtít navázat na bodový zisk z Karlových Varů, kde dokázali smazat dvoubrankové manko a ze stavu 2:0 pro domácí z toho byla remíza 2:2 a písečtí brali bod.

Teď písečtí fotbalisté chtějí a musí jednoznačně bodovat za všechny tři body, pokud chtějí i nadále zůstat v top trojce, což bylo cílem před startem jarní částí soutěže, jelikož jim na záda dýchají týmy jako Domažlice nebo béčko pražské Slavie.

Písek ale samozřejmě nebude čekat nic jednoduchého. Hostouň minulý víkend prohrála s Povltavskou FA 2:1 a budou si chtít napravit reputaci a v Písku nějaký bod získat, pokud se chtějí alespoň trochu odlepit ze spodku tabulky.

V podzimním zápase na hřišti Hostouně mezi těmito dvěma celky branka nepadla a oba týmy se rozešly smírně. Jestli to zítra bude jinak, můžete zjistit přímo ve Sportovním areálu v Písku. Zápas startuje v 19:00. Řídit ho bude Ondřej Lerch, na lajnách mu budou asistovat Erik Hlaváček a Matěj Cichra.

Napsal Václav Kucul, Foto Jan Škrle