Žižkov připravil zklamání na obou frontách

Nedělní večerní střetnutí písecké devatenáctky proti Viktorce Žižkov skončilo přesvědčivou výhrou hostujícího týmu, který po hodině hry přidal další čtyři góly. Písečtí pouze korigovali Hadáčkem. Sedmnáctka prohrála nejtěsnějším možným poměrem. Nadcházející neděli zajíždí oba dorostenecké celky na Složiště k derby s Dynamem.

Petr Bílý, trenér U19: „První poločas byl z naší strany velice slušný, jediné, co tomu podle mě chybělo, bylo proměnění některé ze čtyř dobrých příležitostí ke skórování. Zápas by se asi vyvíjel jiným způsobem. Soupeř nám dal v prvním poločase lekci z produktivity. Druhý poločas jsme začali aktivně, ale po obdržení druhé branky, kdy ukázal soupeř svoji kvalitu, už jsme nenašli v sobě dostatek síly s utkáním něco udělat. Víme, že nás čekají další těžká utkání a jen si přeji, abychom se dali co nejrychleji zdravotně dohromady a toto období zvládli co nejlépe. Je to jen o naší práci.“

FC Písek U19 – Viktoria Žižkov U19 1:5 (0:1)
Branka:
88. Hadáček.

Sestava FCP: Kubec – Čibera (65. Pícha Jan), Carda (84. Smola), Kynkor Michal, Kašpar - Pícha Václav (46. Tlapa), Kynkor Martin, Kapinus (65. Maroušek), Baďura, Hadáček – Bílý (72. Šuba)


FC Písek U17 – Viktoria Žižkov U17 0:1 (0:0)
Sestava FCP:
Barák – Šimeček, Bláha, Kuchař, Pinta – Václavík, Janda, Novák, Malát – Říha, Maroušek.

Fotogalerie