Písek doma v pátečním zápase přivítá Králův Dvůr

Ve 24. kole ČFL se písečtí fotbalisté utkají s týmem, který se v tabulce nachází vysoko a patří mu druhá příčka. V cestě jim bude stát Králův Dvůr.

Veliký rozdíl ukazuje na zápasy Písku doma a venku. Zatímco venku se Písku celkem daří, doma zatím na jaře zvítězit nedokázal. Připsal si tu jediný bod a to před dvěma týdny v utkání s Hostouní, které skončilo 1:1 a celkově na domácí půdě v jarní části sezony vstřelil pouhé dvě branky.

To však svěřenci trenéra Milana Nouska budou chtít v zítřejším zápase změnit. Nebude je ale čekat nic jednoduchého. Písecký soupeř na jaře prohrál pouze jednou (s Hostouní) a tři zápasy v řadě nepoznal hořkost porážky. Králův Dvůr se momentálně v tabulce nachází na druhém místě a lépe už je na tom pouze tým Vltavínu.

Rozdíl mezi Pískem a Královým Dvorem jsou pak 4 body, Písek se nachází na čtvrté příčce, na záda už mu ale dýchají i další týmy.

Zlomí písečtí fotbalisté domácí prokletí a zapíšou do tabulky tři body? Zápas začíná v pátek od 19:00 v Písku. Řídit ho bude trojice Martin Vitvar – Marek Pilný a Jakub Matějka.

Napsal Václav Kucul, Foto Jan Škrle