Písek přivítá v dnešním zápase rezervu plzeňské Viktorie

Navázat na poslední domácí výhru s Královým Dvorem, to budou v dnešním večerním zápase písečtí fotbalisté bezesporu chtít. Na jih Čech zajíždí B – tým mistrovské Viktorie Plzeň. V tabulce jsou na tom obě mužstva stejně, oba mají po třiceti sedmi bodech, Písku patří sedmá příčka, Plzeň má lepší skóre, tudíž je na místě šestém. Kdo se po dnešním zápase vrátí do první pětky?

Svěřenci trenéra Nouska se do zápasového kolotoče vrátí po dvou týdnech, protože minulý víkend měli volno. „Myslím si, že tohle volno bylo dlouho očekáváné a některým pomohlo přijít na jiné myšlenky a zároveň nabrat síly a drajv do zbylých zápasů,“ říká před zápasem s Plzní Karel Kulík.

Z posledních dvou zápasů si Písek odnesl čtyři body. Doma zvítězil nad Královým Dvorem a o týden později remizoval na hřišti Povltavské FA, na tyto výkony chtějí písečtí navázat. „Ačkoliv se výkony pohybují jako na houpačce, myslím si, že výkony máme stabilní a soupeře přehráváme. Fanoušky chceme potěšit nejen výsledkově, ale i herně. Budeme chtít vyhrát,“ má jasno Kulík.

Písek ale nebude ani zdaleka čekat nic jednoduchého. B – tým plzeňské Viktorky vyhrál poslední tři utkání a dokonce ani jednou neinkasoval.

Jestli se povede fotbalistům Písku tuto dobrou sérii Západočechů přerušit, to zjistíte dnes v 19:00 na domácím hřišti FC Písek.

Utkání bude řídit trojice rozhodčích Jakub Doubrava – Miroslav Fišer, Nikola Šafránková.

Napsal Václav Kucul, Foto Jan Škrle