Na konto devatenáctky putují důležité tři body

Dlouhých osm zápasů v řadě písecká devatenáctka nezvítězila, nelichotivou šňůru rázně utnula proti Příbrami. Už do poločasové přestávky se trefili Jakub Smola s Filipem Hadáčkem, další příležitosti k podtržení zasloužené výhry zůstaly nevyužity, ale důležitý krok k udržení České ligy byl učiněn. V devítigólovou přestřelku se zvrhlo utkání týmu U17. Mužstva se střídala ve vedení, za Příbram se čtyřikrát prosadil Böhm, avšak poslední slovo měl v 80. minutě písecký Dan Kohout, jenž proměněnou penaltou určil stav na 5:4.

Petr Bílý, trenér U19: „Celé utkání jsme měli pod kontrolou. V prvním poločase jsme byli ve všech činnostech až dominantní. Po přestávce jsme polevili, myslím si, že přišlo malé uspokojení, ale to nic nemění na tom, že utkání mělo skončit daleko větším rozdílem.“

FC Písek U19 – 1.FK Příbram U18 2:0 (2:0)
Branky:
9. Smola, 36. Hadáček.

Sestava: Pokorný – Smola, Kašpar, Carda, Pícha Jan – Hadáček, Kapinus, Čibera (83. Maroušek), Kynkor Martin, Tlapa (59. Horník) – Bílý.


FC Písek U17 – 1.FK Příbram U16 5:4 (2:2)
Branky:
Novák 2, Marik 2, Kohout.

Sestava: Jordan – Václavík, Bláha, Kuchař, Pinta – Maroušek, Janda (32. Novák), Klimeš, Malát – Mařík (61. Říha), Kohout.