Dorost hlásí splněno. Česká liga zůstává v Písku

Dorost U19 si na hřišti Mostu zajistil účast v příštím ročníku reorganizované České ligy. Gólem kanonýra Toma Bílého zvítězil nejtěsnějším poměrem a kolo před koncem mohl slavit kýženou záchranu a splněný úkol. Družstvo U17 si s chutí zastřílelo. Na sedmi gólech měl největší podíl autor hattricku Dan Kohout, jenž dohromady nastřílel už 19 branek. K závěrečnému střetnutí sezony přijede do Písku Kladno.

Petr Bílý, trenér U19: „Poslední venkovní utkání sezóny jsme zvládli. V prvním poločase jsme byli aktivní a zaslouženě šli do vedení. Šancí jsme měli v tomto utkání dostatek na to, abychom navýšili skóre a konec utkání odehráli s větším klidem. Myslím si, že až na ten konec, kdy jsme se začali strachovat o výsledek, jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili.“

FK Baník Most-Souš U19 – FC Písek U19 0:1 (0:1)
Branka: 28. Bílý.

Sestava: Pokorný – Smola, Carda, Kašpar, Kubeš – Hadáček, Kapinus, Čibera, Kynkor (77. Baďura), Tlapa (57. Maroušek) - Bílý (85. Kohout).


FK Baník Most-Souš U17 – FC Písek U17 3:7 (0:5)
Branky:
Kohout 3, Novák 2, Dufek, Maroušek.

Sestava: Barák - Václavík, Šimeček, Kuchař, Pinta – Novák (58. Dufek), Janda, Klimeš, Maroušek (58. Pišna) – Říha (69. Král), Kohout.