Los ČFL. Příbram B se odhlásila. Na úvod derby s béčkem Dynama

Nadcházející ročník České fotbalové ligy 2022/2023 zná kompletně jízdní řád skupiny A. Nová sezona startuje 6. srpna 2022.

V soutěži už nenajdete Benešov, přeřazený do skupiny B, odkud přešly Zbuzany a B-týmy Bohemians a Dukly.

Béčko Příbrami přihlásilo jen divizi, volné místo doplnila rezerva českobudějovického Dynama. Nováčkem je také divizní suverén z Přeštic, který za celou minulou sezonu ani jednou neprohrál.

Do nové sezony vstoupí Písek derby zápasem s béčkem Dynama v Č. Budějovicích, v domácí premiéře přivítá Zbuzany, jede k dalšímu nováčkovi do Přeštic, hostí K. Vary, cestuje do Prahy s Bohemians B, narazí doma na Motorlet, vyrazí do Králova Dvora a následně do Plzně s béčkem Viktorky, doma vyzve Hostouň, zamíří do Domažlic atd.

Fortuna Česká fotbalová liga – skupina A

1. FK Baník Sokolov 1948, 2. FK Admira Praha, 3. FK Loko Vltavín, 4. Povltavská fotbalová akademie, 5. SK Dynamo Č. Budějovice B, 6. FK Zbuzany 1953, 7. FK Robstav Přeštice, 8. FC Slavia Karlovy Vary, 9. Bohemians Praha 1905 B, 10. FK Motorlet Praha, 11. FK Králův Dvůr, 12. FC Písek fotbal, 13. Sokol Hostouň, 14. TJ Jiskra Domažlice, 15. FK Dukla Praha B, 16. FC Viktoria Plzeň B