Dorost U19 podlehl Dynamu, ve středu hostí Admiru

Náročný „anglický“ týden v České lize dorostu zahájila písecká devatenáctka derby zápasem s Dynamem U18 na Složišti, v němž prohrála 1:3. Už uprostřed týdne hostí v předehrávce 13. kola Admiru Praha, která zatím nebodovala a ani neskórovala. Výkop utkání je ve středu 17. srpna od 17 hodin.

Petr Bílý (trenér U19): „Vstup do utkání jsme měli aktivní a vypracovali jsme si tři velké šance, bohužel bez úspěchu v podobě vedoucí branky. Ve 20. minutě šel soupeř do deseti a nám to paradoxně uškodilo. Nejen tím, že jsme po nevybíravém zákroku museli střídat hráče, který byl do té doby nejlepší na hřišti, ale i tím, že Dynamo hru zjednodušilo a naší nedůslednost v obranné fázi jednoduše trestalo. Nebylo to o soupeři, ale bylo to o nás a my zápas proti deseti nezvládli. Pozitivum vidím ve vstupu do utkání a v tom, že se do brankových příležitostí dostáváme. Sled utkání jde rychle za sebou, chyby si vysvětlíme a připravíme se na středeční utkání, tak abychom předvedli daleko lepší výkon.“

Dynamo U18 B – FC Písek U19 3:1 (1:0)
Branka:
89. (pen.) J. Pícha

Sestava: Martínek – Kubeš, J. Pícha, kašpar (78. Janda), Šuba – Tlapa (22. Václavík, 71. Dufek), Čibera, Kapinus, Maroušek (71. Hrdlička), Novák (46. Souhrada) – Kohout.


Loko Č. Budějovice U19 – FC Písek U19 B 7:2 (2:1)
Branky:
Dufek, Souhrada

Sestava: Pokorný (46. Kubec) - Václavík, Balogh (13. Král), Bláha, Souhrada – Dufek, Janda, Hrdlička, Žilák, Müller (61. Habor) - Pergler (51. Říha).


Fotogalerie