Dorost bral s Admirou první vítězství

Středeční předehrávka České ligy dorostu měla pro píseckou „devatenáctku“ šťastný konec. Prohrávala už od 7. minuty, tahala za kratší konec, ale v na konci prvního poločasu vyrovnala a vstup do druhé poloviny vyšel Bílého svěřencům dokonale. Během dvou minut strhli dvěma góly vedení na vlastní stranu a pečeť přidal svým druhým zásahem Dan Kohout. V neděli od 11 hod. hostí Písečtí béčko Pardubic.

Petr Bílý, trenér U19: „Do úvodu utkání jsme vstoupili lehkovážně a soupeř nás potrestal hned z první šance. První poločas nám hrubě nevyšel, soupeř v podstatě dominoval, jen díky standardní situaci a výkonu našeho brankáře se šlo do kabin za stavu 1:1. V poločase jsme si něco řekli v kabině a myslím si, že jsme se zvedli, převážně v bojovnosti. Bohužel herní složka po celé utkání trpěla, i když jsme dali 4 góly, tak hra v postupném útoku nebyla ideální. Představoval bych si, že budeme mít větší kontrolu nad utkáním, což se nám vůbec nepovedlo. Herním výkonem určitě spokojenost nepanuje. Za to můžeme být spokojeni s výsledkem a s tím, že jsme utkání dokázali zvládnout i když jsme prohrávali. A toho si cením.“

FC Písek U19 - Admira Praha U19 4:1 (1:1)
Branky: Kohout 2x, Pergler, Kašpar.

Sestava: Martínek - Kubeš, Pícha, Kašpar, Šuba - Tlapa (46 Novák), Kapinus, Čibera, Pergler (69 Hrdlička), Maroušek (80 Dufek) - Kohout (86 Žilák).