Devatenáctka nestačila na Teplice, B-dorost zdolal Klatovy

Na hřišti Duchova byly nad síly píseckých dorostenců domácí Teplice, které nakročily k zasloužené výhře rychlou trefou už v 5. minutě. V divizi si béčko dorostu Písku poradilo s posledními Klatovy, jejichž odpor zlomilo dvěma góly na konci střetnutí, a druhým vítězstvím se odpoutalo od spodku tabulky.

Petr Bílý, trenér U19: „Teplice byly jeden z nejtěžších soupeřů, proti kterému jsme zatím hráli. Hřiště nebylo v optimálním stavu a všude stála voda. Předpokládal jsem, že za těchto podmínek nebude stačit jen kvalita, ale i maximální bojovnost, což se potvrdilo. Bohužel ta bojovnost a sebevědomí nám v první půli převážně chyběly. Tahle soutěž vůbec nedovoluje, abychom nešli do úvodu utkání dobře nastaveni. Ve druhém poločase jsem u nás viděl zlepšení a můžu za něj kluky pochválit, protože i když kvalita nebyla úplně na naší straně, tak nasazení a bojovnost už byly v pořádku.“

FK Teplice U19 – FC Písek U19 3:0 (2:0)

Sestava: Barák - Kubeš, Carda, Kašpar, Pícha - Tlapa, Maroušek, Čibera, Kapinus, Pergler (58. Hrdlička) - Kohout (81. Václavík).


FC Písek U19 B - Klatovy U19 3:1 (1:1)
Branky: Habor, 88. Žilák, 95. Kohout.

Sestava: Pokorný - Václavík, Hrdlička, Bláha, Říha - Žilák, Kozák (Müller), Janda, Pergler (46. Kohout), Dufek - Habor (58. Král).