Devatenáctka předvedla v první půli pětigólovou smršť. Hattrick vsítil Kohout

Dorostenecká devatenáctka naplnila v utkání s posledním Vyšehradem roli favorita a po dvougólovém nástupu a vydařeném prvním poločasu zvítězila na domácí umělce 5:2 (5:1). Druhá půlka se jen dohrávala a hosté korigovali zaslouženou porážku. Před závěrečným střetnutím podzimu v Plzni okupuje Písek v ČLD 16. místo s 19 body. B-tým staršího dorostu vyhrál u předposledního Berouna Jandovým gólem z 89. minuty a v divizi drží 9. příčku.

Trenér FC Písek U19 Petr Bílý: „Utkání bych rozdělil na dva rozdílné poločasy. První byl od vstřelení vedoucí branky, která padla velice brzy, v naší režii. Na hřišti bylo viditelné, co chceme hrát jak v rychlém přechodu, tak ve výstavbě hry. Druhý poločas už tak koukatelný nebyl a musím říci, že po sérii střídání se nám úplně rozpadla hlavně přechodová fáze. Myslím si, že s druhým poločasem jsme si měli poradit daleko lépe. Pozitivní určitě je, jak jsme zvládli tento víkend výsledkově a v některých pasážích i herně. Kluky chválím a vážím si toho, protože většina hráčů tento týden promarodila a nebyli v optimální zdravotní pohodě.“

FC Písek U19 – Slavoj Vyšehrad U19 5:2 (5:1)
Branky:
Kohout 3, Maroušek, Souhrada.

Sestava: Kubec – Pícha, Carda, Kašpar (65. Šuba), Souhrada (84. Václavík) – Tlapa, Kapinus (46. Mařík), Čibera, Maroušek (50. Hrdlička), Kubeš (65. Novák) – Kohout.


Beroun U19 – FC Písek U19 B 0:1 (0:0)
Branka:
Janda.

Sestava: Pokorný (46. Martínek) - Václavík, Balogh (80. Bláha), Barák, Říha (72. Habor) - Žilák, Janda, Hrdlička, Mařík (46. Zhyhora), Novák (60. Müller) – Dufek.