V páteční předehrávce Písek přivítá rezervu Bohemians

V předehrávce 20. kola ČFL – skupiny A písečtí fotbalisté na svém hřišti přivítají soupeře z Prahy, a to rezervu Bohemians z Vršovic. Výkop utkání je naplánovaný na pátek 31. března v 17:00.

Písečtí fotbalisté si poprvé v tomto kalendářním roce zahrají na přírodní trávě. „Očekávám konečně pořádný fotbal. Přesuneme se konečně z umělky na trávu, takže doufám, že to bude o něco lepší než na té umělce, protože tam se nám herně nedařilo, nehráli jsme pěkný fotbal,“ těší se na změnu půdy pod nohama písecký trenér Nousek.

Klokani mají na jaře kolísavou formu, čtyři zápasy, dvě výhry a dvě porážky. „Víme, jak se Bohemka prezentuje, i když to má teď půl na půl, tak víme, jak se na ní připravit. Uvidíme, jestli kluci ty informace, které dostali, budou schopní realizovat na hřišti a uvidíme, jestli to bude vést k úspěchu,“ doufá v dobrý výsledek písecký kouč.

Naopak žlutomodří v posledních třech utkáních ani jednou neprohráli. Připsali si jednu výhru a dvě plichty za remízy 1:1. „Chtěli bychom doma konečně vyhrát. Já ale jdu do každého zápasu s tím, že jdu zvítězit. Uvidíme, jak se zápas bude vyvíjet,“ říká Nousek.

Poslední soutěžní utkání páteční soupeř Jihočechů zvládl vítězně 3:1, dvakrát se prosadil i známý fotbalista Tomáš Necid. „Žádné informace o tom, jestli nastoupí, nemám. Samozřejmě, když jsem viděl jejich minulý zápas, byl pro ně obrovskou posilou. To je jakýkoliv hráč se zkušenostmi z ligy.“

Poslední vzájemné střetnutí mezi píseckými a vršovickými fotbalisty vyznělo lépe pro Pražany, kteří v hlavním městě vyhráli poměrem 4:2.

Utkání devátého Písku a třetích Bohemians bude jako hlavní rozhodčí řídit Jiří Polena, asistovat mu na lajnách budou Vojtěch Severýn a Lukáš Andras.

Napsal Václav Kucul, Foto: Jan Škrle