Představujeme kádr pro podzimní část

V přestupovém období mělo vedení klubu v čele s novým sportovním ředitelem Josefem Šáchovou napilno. Kádr třetiligového A-týmu pro novou sezonu dostal definitivní podobu až v tomto týdnu, kdy se administrativně dotahovaly příchody některých testovaných hráčů.

Po skončení minulé sezony odešli brankář Satrapa (Libiš), Kalousek (Táborsko), Musa (ukončené hostování, nyní Přeštice), Němeček (uk. host. Dynama ČB), Malý (Vltavín) a Hendrych (Doubravka). Mateřský klub opustili mladíci Michal Kynkor se Souhradou (oba Katovice) a Václav Pícha (Týn).

Kormidelník Milan Nousek je s příchodem nových posil spokojený. V létě přišlo do kabiny sedm nováčků. „Myslím si, že se nám kádr povedlo dobře doplnit,“ uvedl Nousek, jehož realizační tým zůstal beze změn.

O uvolněné místo mezi tyčemi bude usilovat novic Tomáš Lerch, do obrany již podruhé přichází Štěpán Pineau, po delší pauze se vrací na trávník talentovaný záložník Adam Pech (všichni z Dynama), navrátilec Jakub Kašpírek z dorostu Slavie Praha může alternovat jak v záloze, tak na hrotu. Do útoku přichází zkušený třicátník Vladimír Uher z divizních Katovic a góly má dodávat expřeštický Tomáš Arzberger.

Před úvodním střetnutím sezony se podařilo na poslední chvíli získat ještě jednoho hráče. Čerstvou posilou do obranné řady je českobudějovický Vojtěch Bartizal (19).


Soupiska FC Písek

Brankáři: Tomáš Lerch, Petr Lukeš

Obránci: Ondřej Běloušek, Štěpán Pineau, Stanislav Vokurka, Sebastian Novák, Jan Tlapa, Jakub Kašpar, Štěpán Hrdlička, Vojtěch Bartizal

Záložníci: Štěpán Koreš, František Belej, Dominik Štěch, Adam Pech, Jakub Kašpírek, Martin Voráček, Ondřej Sajtl, Miroslav Mařík

Útočníci: Ondřej Bicenc, Tomáš Arzberger, Vladimír Uher

Realizační tým: Milan Nousek ml. - trenér, Rostislav Baďura - asistent, Radek Charvát - trenér brankářů, Jakub Michálek - kondiční trenér, Miroslav Grobár - vedoucí mužstva, Pavla Sajtlová - masérka, Vilém Svoboda - lékař.