Dorostenci zahájili vítězně, s Hořovicemi brali šest bodů

Do divize dorostu vstoupila obě písecká družstva výhrami na domácí půdě s Hořovickem. Devatenáctku nakopl ke kanonádě inkasovaný gól a za čtvrt hodiny otočila stav na 3:1. Srovnal Václavík, v rozmezí čtyř minut se trefil dvakrát Kohout a soupeře poslal do kolen čtvrtým gólem obránce Janda. V poslední desetiminutovce obdrželi hosté další čtyři branky. Mladší dorostenci rozhodli o zisku tří bodů čtvrt hodiny před koncem trefou Marka Pineaua.

Petr Bílý, trenér U19: „Utkání jsme začali nervózně a velice nepřesně. Proto nemůžu být spokojený s prvním poločasem. Druhý byl z naší strany lepší a měli jsme ho více pod kontrolou. Kluky chválím, jak se zachovali po vedoucí brance hostujícího týmu.“

FC Písek U19 – SK Hořovice 8:1 (3:1)
Góly:
23. Václavík, 30. a 34. Kohout, 53. Janda, 81. Mařík, 85. vlastní, 88. Dufek, 90. Schánělec - 20. Mackovič.

FCP: Kubec - Malát, Klimeš (77. Pišna), Janda, Maroušek (70. Pinta) - Velický (46. Dufek), R. Baďura, Sedláček (60. Novotný), Mařík, Václavík - Kohout (70. Schánělec).


FC Písek U17 – SK Hořovice 2:1 (1:0)
Góly:
44. Novotný, 74. M. Pineau - 51. Chalupecký.

FCP: A. Schánělec – Opelka, Fouček, Šimák, M. Pineau, Lojík, V. Baďura, Pícha, Novotný, Vierer, T. Schánělec. Střídali Hovorka, Mach, Veselý, Kortan, Huleš.