Devatenáctku nastartoval obdržený gól

Až po přestávce padaly góly v utkání píseckého dorostu U19 s Povltavskou FA. Jako první mířili do černého Středočeši, ale během deseti minut skórovali Kohout s Jandou a vítěznou pečeť přidal v poslední minutě po třech minutách na hřišti Schánělec. Mladší dorost prohrál gólem v 90. minutě 1:2. V dalším utkání zajíždí dorosty na hřiště Doubravky do Plzně.

Petr Bílý, trenér U19: ,,Soupeř přijel s defenzivní taktikou a nám se dlouho nedařilo gólově prosadit. Myslím si, že jsme měli hrát v kombinaci daleko rychleji a více přímočaře. Po obdržené brance bylo patrné zlepšení. Tým ukázal sílu a kluky chválím, jak se zachovali, když se utkání nevyvíjelo podle našich představ.“

FCP U19 - Povltavská U19 3:1 (0:0)
Střelci FCP: Kohout, Janda, Schánělec.

Sestava: Kubec - Malát, Janda, Klimeš, Maroušek - Václavík (46. Hořánek), Mařík (87. Novotný), Baďura, Sedláček (52. Pergler), Dufek (80. Pinta) - Kohout (87. Schánělec).


FCP - Povltavská FA U17 1:2 (1:0)
Střelec FCP: Kortan.

Sestava: A. Schánělec - Vierer, Opelka, Fouček (74. Hovorka), Pineau - Lojík (68. Šuba), Pícha, Baďura, Klabouch (41. Mach) – T. Schánělec (46. Beránek), Kortan (41. Veselý).


Tabulka divize dorostu U19