Šnůru druholigových soupeřů v přípravě uzavře FK Příbram

V sobotu 10. února přijede do Písku Příbram a domácí tým tím zakončí zápasový blok s druholigovými protivníky. Začátek je stanoven na 10.15 hod.

Příbram se snaží o návrat do nejvyšší soutěže, po podzimu je ve F:NL čtvrtá, ale aktuálně po verdiktu Odvolací komise FAČR půjde do jarní části s dvoubodovým odečtem kvůli maření verdiktu Sboru rozhodců a nesplacení dluhů bývalým hráčům. Původně měla přijít o čtyři body. Středočeský klub zvažuje odvolání k vyšším orgánům, FIFA či Mezinárodní sportovní arbitráž.

Trenérský tým Karla Krejčího byl nově doplněn o sportovního manažera a šéftrenéra mládeže Jiřího Kohouta, který byl Horejšovým asistentem v českobudějovickém Dynamu a Jablonci.

V probíhající zimní přípravě Příbram naposledy porazila béčko Viktorie Plzeň dvěma góly v závěru 2:0 a nastoupila v sestavě Bleha – Matoušek, Coňk, Fišl, Antwi, Švestka, Dudl, Nečas, Hušbauer, Andronikou, Hašek, střídali Babka, Vokřínek, Hošek, Krameš, Fall.

V příbramském kádru hostuje budějovický tandem Jan Brabec s Danem Krchem. O šanci v Příbrami se v lednu neúspěšně ucházel obránce Milan Šimoník z béčka Dynama.

Písek tímto střetnutím zakončí náročný blok přípravy a přejde na čtyři tréninky v týdnu, jako v sezoně. Nadcházející sobotu 17. února vyrazí Nouskovi hoši na zimní turnaj do Kamenice nad Lipou. V semifinále se střetnou s divizním J. Hradcem (od 12 hod.). Druhým soupeřem jim bude jeden z dvojice Táborsko B či pořádající celek.