U19: Kohoutův gól na vítězství nestačil

Ani ve druhém střetnutí se písecká devatenáctka pod vedením kapitána Michala Maříka (na fotu) nedočkala prvního vítězství ve druhé polovině divize. Venku remizovala s Povltavskou 1:1, když jediný gól zaznamenal opět Kohout a s 18 zásahy vede střeleckou tabulku celé soutěže. Středočeši vyrovnali čtvrt hodiny před koncem ze sporadické příležitosti. I přes ztrátu Písečtí odskočili na čele už na sedm bodů, neboť pronásledovatel z Přeštic nečekaně klopýtl v Hořovicích.

Petr Bílý, trenér U19: „Po celé utkání jsme herně dominovali. Domácí se zakopali na malém hřišti na vlastní polovině a zodpovědně a zarputile bránili. Klukům toho moc vyčíst nemohou. Asi jen dvě věci. Zakončení jsme řešili moc přes sílu. Situace, které jsme si vypracovali, jsme měli řešit s daleko větším klidem. A to druhé, co budu vyčítat, že jsme nezvládli ubránit ojedinělou šanci domácích. Špatně jsme řešili vzniklou situaci, i když jsme byli v našem vápně v početní převaze. Kluky chválím za přístup, ale všichni čekáme zlepšení, abychom zase byli úspěšní i výsledkově.“

Povltavská FA U19 – FC Písek U19 1:1 (0:0)
Gól: Kohout.

Sestava: Martínek – Pineau (73. Novák), Klimeš (85. Šálek), Janda, Budil – Maroušek, Hořánek, Sedláček, Mařík, Pinta (73. Říha) – Kohout (85. Pícha).