Dorost skolil Doubravku a drží si odstup na čele

Písecká devatenáctka do třetice už naplno bodovala a v domácím střetnutí České divize porazila Doubravku zásluhou vydařeného prvního poločasu, kdy si zadělala na klíčový náskok tří gólů. Po přestávce zkompletoval Dan Kohout hattrick a s 21 trefami jasně vévodí tabulce střelců.

Petr Bílý, trenér U19: „Dnešní utkání se z naší strany neslo ve známce nervozity a z toho také pramenily nepřesnosti. Hned tu první dokázal soupeř potrestat. Jsem spokojený, jak se kluci zachovali po obdržené brance a ukázali morální sílu z podzimní části. Od chvíle, kdy jsme si pomohli standardní situací, bylo viditelné uklidnění a zpřesnění hry. I díky tomu jsme v prvním poločase dokázali výsledek strhnout na svou stranu. Druhý poločas jsme chtěli mít herně více pod kontrolou, což se nám vůbec nepovedlo a hrál se spíše fotbal nahoru dolů. Chtěli jsme utkání zvládnout a to nás možná trošku svazovalo.“

FC Písek U19 – SK Senco Doubravka U19 6:3 (4:1)
Branky: Kohout 3, Klimeš, Sedláček, Hořánek.

Sestava: Kubec - Malát (73. Barák), Klimeš (46. Dufek), Kuchař, Budil - Maroušek, Baďura (60. Pineau), Janda, Hořánek (67. Václavík), Sedláček – Kohout.