Dorostenci venku znovu nerozhodně

Devatenáctka si další venkovní utkání předehrála již ve čtvrtek. U Vajgaru se s domácím J. Hradcem rozešla smírně 1:1. Remizovaly i další celky ze špice ČDD a tak se bodové odstupy nezměnily.

Petr Bílý, trenér U19: „Jeli jsme do Hradce s respektem, protože domácí jsou na vlastním hřišti velice silní. Hrálo se na velmi těžkém terénu a i kvůli tomu jsme museli uzpůsobit taktiku. Troufnu si říci, že po většinu utkání jsme diktovali tempo hry a domácí spoléhali převážně na standardní situace a dlouhé auty. Bohužel, jak už bývá na jaře pravidlem, tak nás soupeř potrestal z ojedinělé šance. A do šaten jsme šli za nepříznivého stavu. Druhý poločas jsme začali aktivitou a tu jsme měli po zbytek utkání. Domácím docházely síly a bylo to jen o tom, jestli budeme v poslední třetině dostatečně kvalitní. Mrzí mě, že ani v těch nejvyloženějších šancích jsme nezachovali větší klid a proto si odvážíme „jen“ bod. Kluky chválím za druhý poločas a za bojovnost, kterou předvedli po obdržené brance.“

FK Jindřichův Hradec U19 – FC Písek U19 A 1:1 (1:0)
Branka:
Kohout.

Sestava: Martínek – Pineau, Klimeš, Budil, Pinta – Václavík (86. Říha), Janda, Malát, Sedláček, Dufek (90. Veselý) – Kohout.