Zemřel bývalý hráč Spartaku Milan Slabý

Smutná zpráva dorazila do píseckého klubu. Ve čtvrtek 25. dubna 2024 ve věku nedožitých 62 let nás opustil bývalý hráč Milan Slabý.

Milan Slabý nastupoval v barvách píseckého Spartaku už od žáčků a byl členem úspěšného mužstva trenéra Zemana. To si v roce 1977 vybojovalo účast na žákovském závěrečném turnaji fotbalového svazu v Opavě.

V osmdesátých letech minulého století hrával v A-týmu Spartaku, který se snažil o vítězství v krajském přeboru a návrat do divize. Končil za B-tým, který na okresních hřištích dominoval a zajistil si účast v oblastní I. B třídě (1987).

Po skončení aktivní činnosti od roku 1996 pravidelně nastupoval v řadách staré gardy pod velením doyena veteránského mužstva Jaroslava Novotného. Společně s letitým parťákem Motzbäuchlem provozovali řadu let občerstvení na stadionu.

Klub uctí jeho památku minutou ticha před pátečním domácím zápasem proti Domažlicím. Bývalí spoluhráči a kamarádi na něj zavzpomínají posezením v klubovně.

Poslední rozloučení s Milanem Slabým proběhne ve čtvrtek 2. května 2024 v 10.45 hodin v obřadní síni na Lesním hřbitově v Písku.

Upřímnou soustrast rodině a všem pozůstalým. Čest jeho památce!