Domácí bodová ztráta B mužů

FC Písek B-Lažiště 1:1 (0:1),branka Hegenbart, sestava: Satrapa-Kysela,Pichlík,Pšenička,Sova-Linhart,Keclík(77.Hála),Surovčík,Nousek-Chytrý,Hegenbart

Hosté přijeli s jasnou taktikou, bránili v deseti a pro nás bylo velice těžké si s tímto betonovým blokem poradit. O to nebezpečnější byly jejich ojedinělé brejky. Po standardní situaci ve 23. minutě hasil Kysela osvobozujícím odkopem z brankové čáry. Na druhé straně se ve slibné šanci ocitl dorostenec Chytrý. Ve 20. minutě po Surovčíkově přihrávce nejprve trefil pouze do golmana, ve 26. minutě po zatažení Sovy hlavou minul. Ve 31. minutě si naběhl na roh Pichlík, ale na brankové čáře neusměrnil míč do brány. Za minutu se po standardní situaci z poloviny hostů dostal míč na hranici naší šestnáctky a volný útočník přímo ideálně zakončil - 0 : 1.

Dobývání obranného valu pokračovalo i po změně stran. Po ukázkové kolmici Surovčíka v 55. minutě dělovkou pod břevno vyrovnal Hegenbart. Následovaly další šance - dalekonosná střela ze standardní situace Sovy skončila jen na tyči a samostatný nájezd Chytrého zlikvidoval hostující golman. Vzhledem k vývoji utkání je to pro nás bodová ztráta z domácího prostředí.