Srandamač na bruslích. Staří porazili mladé 5:4

Míče už měli fotbalisté FC Písek po konci podzimu plné zuby a tak si závěr podzimní sezóny zpestřili tradičním hokejovým mačem na zimním stadionu. Hráči a členové realizačního týmu se rádi projeli po ledě na bruslích s hokejkou v ruce. Staří porazili mladé po boji 5:4.

Hokejové bitvě v podání píseckých fotbalistů nechyběl náboj, vyrovnaný mač byl otevřený až do konce.

Na ledě nechyběli Ondřejové Běloušek se Sajtlem, Štěpán Koreš, Martin Voráček, Marek Kalousek, Jan Satrapa, hokejové umění a vytříbený styl předvedli matadoři Miroslav Grobár (vedoucí A-týmu) a Juraj Kobetič (trenér U17).

Za mladé příjemně překvapil svým výkonem Dominik Hendrych, výborně zahráli fyzioterapeut Aleš Smola či šéftrenér mládeže Karel Syrovátka.

Srandamač v zapůjčených dresech od hokejového klubu IHC Králové Písek si všichni užili a co do konečného výsledku měli navrch starší hráči, kteří zvítězili těsně 5:4. Za modré (tým starých) skórovali Koreš 2x, Grobár, Satrapa a Kobetič, za žluté se dvakrát trefil Syrovátka, jednou Hendrych se Smolou. „Užili jsme si to, teď to jdeme spláchnout,“ zaznělo po utkání z kabiny.

Podzimní sezona ale pro třetiligový A-tým FC Písek zatím nekončí. Trénovat bude do konce listopadu, pak dostane volno a na začátku ledna 2023 naskočí do zimní přípravy.

Napsal Michal Průcha, fotila Pavla Sajtlová

Fotogalerie

21. 11. 2022
Redakce Redakce